bright home with quirky details.

23/02/2015

source: EntranceI'm back and as you can see. I've been busy and couldn't find time for blog posts, but now that I can't do anything else after extracting my wisdom tooth it's time to come back.
I like this fresh looking black and white home. Decor in this beautiful home is quite inspiring. Everything is held in monochrome tones, with some green plants and pretty quirky details suck as the Thonet chair on the wall that is hung as a shelf for plant and the wall above teh staircase that is decorated with mixture of black hats and photographs. Beside all this details I really like black staircase that gives the contrast to all white walls. What do you think of this personal decoration ideas and the whole look?
________
Kot vidite sem nazaj. Priznam da sem zadnje čase zelo zaposlena in nikakor ne najdem časa za objave, vendar trenutno kaj drugega kot pisanje bloga ne morem oz. ne smem po puljenju modrostnega zoba, tako da je čas da se vrnem s čim svežim.
Všeč mi je svež videz tega precej črno - belega doma. Dekoracija v tem domu je čudovita in precej inspirajoča. Vse je poenoteno in obdržano v enobarvnih odtenkih z nekaj zelenih rastlin in precej domiselnih podrobnosti kot je Thonetov stol, ki je obešen na steno kot polica za rastlino ali pa stena nad stopniščem ki je dekorirana s kombinacijo črnih klobukov in fotografij. Poleg vseh teh detajlov mi je resnično všeč črno stopnišče ki vzpostavi močen kontrast vsem stenam v beli barvi. Kaj vi mislite o teh zelo osebnih idejah za dekoracijo in celotnem izgledu? 
xo S.


2 komentarji:

  1. Hvala, si mi dala idejo :) Že pred časom sem ti razlagala o tisti moteči rumeni steni, ampak se ji še vedno nisem uspela posvetit (zaradi pomanjkanja časa itak). Mislim, da jo bom kar v celoti prekrila s fotografijami.. Mi je všeč ta osebna nota!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super! Če pa še vedno ne bo delovalo kot bi si želela z veseljem pomagam. Saj veš kje me dobiš. (;

      Delete

 

SAOSdesign © All rights reserved · Development by Blog Milk · Blogger