G I V E A W A Y. // Olle Eksell

26/01/2015
photo by: SAOSdesign

Skoraj en mesec novega leta je že mimo pa še nisem uspela narediti nobene objave na blogu. Imam dober razlog za to, saj vneto iščem službo in hkrati poskušam opraviti zadnje obveznosti za faks ter se počasi pripravljam na resno pisanje diplome. Kar nekaj zanimivih projektov me čaka v prihodnosti a vam jih razkrijem ko bom tudi sama vedela več. (;
Tako moram priznati da sem bila zelo presenečena ko sem letos prvič v življenju dobila giveaway, zato sem se odločila da ga za dober začetek leta naredim tudi sama!

Kot razvidno iz fotografije bom podarila plakat Olle Eksellögon cacao (50x70cm). Za vse ki bi radi sodelovali je tu nekaj pogojev:
- pod objavo komentirajte zakaj bi ga imeli in kam bi ga obesili,
- v komentar navedite tudi email na katerega vas bom lahko kontaktirala,
- čas imate do nedelje 1.2.2015 do 00:00.

Vsi tisti, ki pa želite več možnosti da ga dobite sodelujte tudi na instagramu, kjer stisnete like na fotografijo in po želji komentirate. (:

Pa veliko sreče vsem!
xo S. 

5 komentarji:

 1. OOOOHHHH to je pa najboljši giveaway!!! :)
  Obožujem ta plakat in Eksell-ovo delo nasploh. Plakat je že leta na moji wishlisti in bi zagotovo dobil častno mesto v naši hiši, najverjetneje kar v dnevni sobi, da bi ga lahko občudovali vsi... tudi gosti! :)
  Držim pesti (močno, močno)! :)
  Hvala za priložnost!

  ana.annabel @ gmail.com

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Ooooo nice! Ampak ok, glede na to, da sem bila izbrana že pri prejšnjem, ravno tako čudovitem giveaway, tokrat možnost prepuščam še drugim.. ;)

  ReplyDelete
 4. Waaaaw, nor giveaway! Obožujem črno-bele stvari in tale plakat bi se odlično podal v moje stanovanje, ki ga ravno preurejam! :)
  xx
  anakrejevska@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Fajn je! Jaz bi ga dala v svojo Londonsko all white sobo nad kamin, med dva bosaia :))
  yeee, držim pesti xx
  maja.zupano@gmail.com

  ReplyDelete

 

SAOSdesign © All rights reserved · Development by Blog Milk · Blogger