// THE l o f t. //

16/10/2015
Photos by: SAOSdesign

In early September I was fortunate enought that I was able to visit the Loft.As the name implies this is a flat in the center of Amsterdam, where the composition of the interior is like living home where artists and their creations are exhibited. It's very similar to the Slovenian Pop Up Dom. As for us visitor it is also possible to buy anything in there.
Also for this xear, the furniture and accessories in the apartment is work of agency Enter the loft. As always they devote to each project with a lot of passion and provide a warm feeling in the room itself, equip them with their finds in the field of furniture, art and accessories. This year's project is already their third, which was dominated by natural materials, smoky shades of colors and interesting pieces of furniture.
_______V začetku septembra sem imela to srečo da sem lahko obiskala Loft. To je kot ime samo pove stanovanje v samem središču Amsterdama, kjer so v kompoziciji bivalnega interjerja razstavljeni domači izvajalci in ustvarjalci. Zelo podobno slovenskemu Pop Up Dom-u. Tako kot pri nas je možno tudi tukaj izbrane izdelke/kose kupiti.
Tudi letos je za opremo v stanovanju poskrbela agencija za notranjo opremo Enter the loft. Kot vedno se vsakemu projektu posvetijo z veliko strasti in poskrbijo za topel občutek v samem prostoru, opremijo pa jih z njihovimi najljubšimi najdbami na področju pohištva, umetnosti in dodatkov. Letošnji projekt je že njihov tretji, kjer so prevladovali naravni materiali, zadimljeni odtenki barv in zanimivi kosi pohištva.
xo S.

0 komentarji:

Post a Comment

 

SAOSdesign © All rights reserved · Development by Blog Milk · Blogger