ONE apartment, THREE stories.

01/12/2014

Tina Hellberg


 

 


_______

•Hans Blomquist

 

 

_______

•Mikael Beckman

 


 


Source: Fastighetsbyrån 

Have to say that I love this kind of projects, which prove that same space can get totally different atmosphere and it all depends on how you style it. Swedish real estate firm Fastighetsbyrån gave three well known stylists a mission to style the apartment in their own style and I must say they really are very different. So for everyone who think that there is only one solution for apartement here is the proof that's not true. 
I think the first styling by Tina Hellberg is the one closest to my own style ... How about you, which one is closest to you?

_________

Moram priznati da so mi projekti kot je ta zelo pri srcu, saj dokazujejo da se lahko v enem prostoru ustvari povsem druga atmosfera, kjer je vse odvisno od oblikovanja samega prostora. Švedsko nepremičninsko podjetje Fastighetsbyrån je trem priznanim oblikovalcem dalo misijo pri kateri so vsi trije opremili isto stanovanje v svojem stilu in moram priznati da si se zelo raznoliki. Torej za vse tiste ki mislite da obstaja le ena rešitev za določeno stanovanje, tukaj je dokaz da to ni res. 
Mislim da je prvi stjling Tine Hellberg najbližje mojemu, z njim se najlažje poistovetim ... Kaj pa vi, kateri je vam najbližje?

p.s. Zmagovalka prvega giveawaya je ... Janja Videc! Najlepša hvala vsem, končni izbor je bil težak a ne obupajte kajti naslednji teden pride že novi in super bo! (;

xo S.

1 komentarji:

  1. super, zelo sem vesela giveawaya!!

    Zanimiv projekt sicer, bi se pa tudi sama odločila za stjling Tine Hellberg.

    ReplyDelete

 

SAOSdesign © All rights reserved · Development by Blog Milk · Blogger